top of page
  • molovich

De introductie van Mark's Koivoer


Je weet dat ze bestaan. Mannen met een passie voor karpers. Je hebt er weleens plaatjes van gezien. Met een glimlach zo breed als de Mississippi staan ze op de foto. In hun handen: een gigantische vis. Hoe groter de vis, hoe groter de glimlach.


Het is een wereld waar je verre van denkt te blijven. Zelf heb je namelijk helemaal niks met vissen. Vroeger zat je weleens aan de Waal met een hengel in de hand. Samen met je beste vriend. Je hoopte dan maar dat de vissen niet zouden bijten, want een vis van een haak halen, dat was wel het laatste waar je zin in had. Een beetje naar je hengel staren, dat had nog wel wat, maar daadwerkelijk een vis vangen, nee, dat was niet aan jou besteed.


Inmiddels ben je jaren verder. En word je ineens gebeld. Door Mark. Via via heeft Mark vernomen dat je de bedenker bent van De Beste Drop Ooit, en verantwoordelijk bent voor alle teksten. Of je ook zoiets voor hem kan doen. Mark heeft namelijk het beste koivoer ooit ontwikkeld. Het beste wat ooit? Het beste koivoer ooit.


Een koi, dat weet u wellicht, is een Japanse sierkarper. Zo’n vis met feloranje of staalblauwe of inktzwarte vlekken die in gracieuze meditatie door het water glijdt. Mark blijkt helemaal geobsedeerd door karpers. Door de gewone huis-tuin-en-keukenkarper, maar vooral door de Japanse koi. In het sierviswereldje staat Mark bekend als koi-fluisteraar. Op een of andere manier begrijpt hij ze. En voelt hij ze aan. Hij houdt je vissen gezond.


Toen hij eens de kans kreeg om het karpervoer van een van de grootste producenten van Europa te ontleden, besloot hij te kijken hoe hij dat voer kon verbeteren, om zo de beste koikorrel denkbaar op de markt te brengen.


Daaruit is Mark’s Koivoer voortgekomen. Verkrijgbaar via markskoivoer.nl. Wij van Meijer & Molovich hebben een aantal teksten voor onze rekening genomen. Deze bijvoorbeeld. En deze. En de teksten op de verpakking. Daar lees je ook de tagline: ontwikkeld uit liefde voor de koi.


Want ook al hebben wij van Meijer & Molovich zelf helemaal niks met vissen, we hebben wel wat met mensen die ergens gek van zijn. Want als iemand ergens gek van is, dan is dat nooit zomaar. Daar zit altijd iets achter: een goed verhaal. En dat verhaal, dat halen wij van Meijer & Molovich graag naar boven.


Ook iets te vertellen? Meijer & Molovich maken er graag een goed verhaal van. Neem gerust contact met ons op via markjoostmeijer@gmail.com of bel: 06 38514339.

100 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page