top of page
Schermafbeelding 2019-12-23 om 15.16.14.

De Beste Drop Ooit

Het verhaal van De Beste Drop Ooit begint in 2015. Ter gelegenheid van zijn 25-jarige jubileum als marktkoopman heeft Willem Klepper een dropje ontwikkeld. Dat dropje bleek zo geliefd bij zijn marktpubliek dat hij er meer mee wilde doen. Op LinkedIn leest Willems zoon Huub dat Meijer medeverantwoordelijk was voor het succes van Oldtimers, het dropje rond de legendarische droomaker Jochum Douwenga. Of Meijer ook zoiets voor Kleppers dropje kon doen. Dat kon Meijer wel.

wehkamp

Sinds 1 juni 2012 bedenkt Meijer de concepten en schrijft hij copy voor alle campagnes waarmee Wehkamp naar buiten treedt. Samen met art directors en designers werkt hij die uit in tv-commercials, online video’s, banners, e-mails, Facebook ads, InstaStories, folders en van alles in de app en op de site. In september 2018 is Meijer copy director gaan heten. Dit houdt in dat hij de tone-of-voice van Wehkamp bewaakt, de afdeling marketing ondersteunt met de ontwikkeling van de merkstrategie en de merkwaarden helpt ontwikkelen en bewaken.

Schermafbeelding 2019-12-24 om 11.28.38.
Schermafbeelding 2012-04-09 om 13.19.53.

Oldtimers

Zeg Oldtimers en je zegt Jochum Douwenga. Zeg Jochum Douwenga en je zou eigenlijk Mark Joost Meijer moeten zeggen. Want sinds de introductie van de Echte pittigzoete Sneker Zoethoudertjes is Meijer de ghostwriter van Jochum. Achter elk dropje zit een verhaal, zegt Jochum altijd. En bijna al die verhalen zijn door Meijer bedacht en geschreven. Hij heeft zelfs Jochums autobiografie (‘Drop of dronder’) geschreven. Verder heeft Meijer een reeks commercials bedacht en gemaakt. En heeft hij Jochum geholpen om op het internet te komen door Oldtimers.nl te ontwerpen en van content te voorzien.

Merken: Werk

bakkie doen?

Wil je weten hoe Meijer & Molovich kunnen helpen om jouw merk te versterken? We komen graag bij je langs. Bij ons langskomen mag natuurlijk ook. We zitten in Zwolle, ruwe diamant aan de IJssel. Te bereiken op 06 385 143 39. Of per mail.

dankjewel en tot snel!

Merken: Neem contact op
bottom of page