top of page
Schermafbeelding%25202020-05-18%2520om%2

Cobouw

Cobouw is al sinds 1857 een begrip in de bouw en verscheen jaar in jaar uit dagelijks als krant. Maar zoals overal: ook Cobouw schoof steeds meer op van print naar online. En in 2017 verlegde Cobouw het zwaartepunt definitief. 

Het aantal betaalde abonnees van Cobouw liep daardoor wel terug. Hoog tijd dus om dit prachtinstituut weer eens extra in de verf te zetten en aan nieuwe abonnees te helpen. 

De opdracht: creëer een campagne om Cobouw weer even onder de aandacht te brengen bij de doelgroep (voornamelijk managers van bouwbedrijven). Denk er niet te lang over na, later gaan we wel wat meer de diepte in en nadenken over missie, visie en wat dies meer zij. Ons eerste voorstel viel echter in dusdanig goede aarde dat dieper nadenken eigenlijk niet meer nodig is.


De nieuwe campagne draait om scherpe quotes uit spraakmakende artikelen en is inclusief nieuwe pay-off (‘lees verder, bouw beter’) en prikkelende beeldtaal. 

Cobouw: Werk
Cobouw: Pro Gallery
Cobouw: Contact

bakkie doen?

Wil je weten hoe Meijer & Molovich kunnen helpen om jouw merk te versterken? We komen graag bij je langs. Bij ons langskomen mag natuurlijk ook. We zitten in Zwolle, ruwe diamant aan de IJssel. Te bereiken op 06 385 143 39. Of per mail.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page