top of page

wehkamp

Sinds 1 juni 2012 bedenkt Meijer de concepten en schrijft hij copy voor alle campagnes waarmee Wehkamp naar buiten treedt. Samen met art directors en designers werkt hij die uit in tv-commercials, online video’s, banners, e-mails, Facebook ads, Insta Stories, old school folders en van alles in de app en op de site. 


In september 2018 is Meijer officieel copy director gaan heten. Dit houdt in dat hij de tone-of-voice van Wehkamp bewaakt en aanpast indien nodig, de afdeling marketing ondersteunt met de ontwikkeling van de merkstrategie en de merkwaarden vers houdt en bewaakt.

Schermafbeelding 2019-12-24 om 11.28.38.
Wehkamp: Werk

2012 - 2014

De reden dat Meijer in juni 2012 bij Wehkamp begon, was de veelzijdigheid van de functie. Naast het bedenken en ontwikkelen van de copy voor de above the line campagnes, kreeg Meijer te maken met displaymarketing, SEO-optimalisatie, social media en e-mailmarketing. Zijn ervaring en creatieve ei kon hij kwijt in de maandelijkse commercials die volledig in-house werden ontwikkeld. Elke maand bedacht hij een thema en schreef hij een voice-over, waarna de art director er een storyboard mee maakte.

In anderhalf jaar tijd hebben we achttien commercials gemaakt die zeer werden gewaardeerd. De campagne ‘Zo thuis’ werd bekroond met een SAN Award voor beste retailcampagne.

Wehkamp: Over
Wehkamp - februari 2013
00:30
Wehkamp april 2013
00:30
Wehkamp juni 2013
00:30
Wehkamp: Video Widget

2014 - 2016

Eind 2013 kwam er een nieuwe directie. En zoals dat gaat bij een groot bedrijf als Wehkamp: nieuwe directie = nieuwe koers. De nieuwe CEO haalde zijn eigen reclamebureau erbij voor de above the line communicatie. Meijer ging zich wat meer met de online uitingen bemoeien en ontwikkelde zo vele display-, Facebookcampagnes en Youtube-campagnes.

Wehkamp: Over