top of page

Meijer

Mark Joost Meijer (Herwijnen, 1977) 

is man van zijn vrouw, vader van twee kinderen en copywriter in hart en nieren.


Sinds juni is hij creatief strateeg bij Crowdmedia en bedenkt hij plannetjes voor merken als Salland Zorgverzekeringen, busmaatschappij Keolis en onderwijsinstelling Zone.college.

Van 2012 tot en met 2021 werkte hij als chef copy bij Wehkamp. Naast teksten schrijven en concepten bedenken, geeft hij strategisch advies en bewaakt hij de tone-of-voice.

In de jaren voor 2012 werkte Meijer als creatief bij reclamebureau De Frank Pels Company aan campagnes voor

De Hypotheker, Fisherman’s Friend, Autodrop, Oldtimers en Trouw. Daarvoor was hij filmrecensent bij Filmfocus (inmiddels ter ziele). En daarvoor studeerde hij Film- en Televisiewetenschappen aan de UvA.

Meijer draagt zelden sokken die bij elkaar horen.

PASFOTO MJ.png
Wie: Over ons
Schermafbeelding 2020-01-02 om 13.20.56.

Molovich

Max Molovich (Amsterdam, 2001) werd geboren als hersenspinsel van Meijer. Sinds die mooie dag in het najaar van 2001 is Molovich het digitale alter ego van Meijer. Hij heeft zijn sporen nagelaten op websites als Bicat, Panzerfaust, Sargasso en Nurks. Max is te volgen op Twitter, Facebook en Instagram. Hij heeft twee boekjes in eigen beheer uitgegeven: Geniet ervan en Geniet ervan 2: hier doe je het voor

Hij is op behoorlijk wat stukken trots. Zoals dit stuk over Donald Trump en de wraak op het postmodernisme. Of deze over Remco Campert.  Of dit stukje, over zijn dochter die zich afvraagt of je kan denken dat je denkt. Of dit, over de Uil van Minverva, geschreven na de overwinningsspeech van Thierry Baudet. En deze, over de grappigste man op aarde. En deze, over een poëtische koelkast. En dit gedicht over twaalf slechtziende Chinezen in de Vogezen. En natuurlijk dit interview met de penis van Berlusconi.

Te veel om op te sommen eigenlijk.

Wie: Over ons
bottom of page