top of page
  • molovich

De kerstfilm van Cobouw

Bijgewerkt op: 23 dec. 2020

Het is, zoals bekend, geen normaal jaar. In een normaal jaar verstuurt Cobouw (vakblad voor de bouw sinds 1857) zo'n 1400 kerstpakketten naar hun relaties. Aangezien al die relaties momenteel thuis zitten en Cobouw niet alle thuisadressen van die relaties heeft, besloten ze om dit jaar geen kerstpakketten te versturen. In plaats daarvan geven ze het geld dat ze zo besparen aan De Voedselbank. Die kunnen het pas echt goed gebruiken.


Aan Meijer & Molovich de vraag of ze een filmpje wilden maken om aan de relaties te sturen. Een sympathieke kerstboodschap die tevens als oproep dient om ook een donatie aan De Voedselbank te doen. Als uitgangspunt namen Meijer & Molovich het idee dat dit geen normaal jaar is. En dat we hopen dat 2021 wel een normaal jaar wordt. Althans, normaler dan 2020.


Meijfilm deed het camerawerk in een leeg Cobouw-gebouw en verzorgde de edit. Aan het eind van de film komen de medewerkers bij elkaar in een zoom-meeting om iedereen fijne feestdagen en een normaal 2021 toe te wensen.

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page