top of page
  • molovich

De Beste Drop Ooit verovert wereld

In 2015 hing Klepper Jr. aan de telefoon. Klepper Sr. stond 25 jaar op de markt en had een jubileumdropje laten maken. De mensen bleven ervoor terugkomen. ‘Daar zit meer in’, dacht Klepper Jr. Vandaar dat hij Meijer & Molovich belde. Vanwege Meijers werk voor Oldtimers, waar Klepper Jr. fan van was. Of wij ‘een stukje storytelling’ voor hun Klepperdrop konden bedenken.

Dat hebben Meijer & Molovich gedaan. Volgens Klepper Jr. vonden mensen het de lekkerste drop ooit. Omdat er gluten noch gelatine (maar wel heel veel liefde) in het dropje zat, hebben wij daar De Beste Drop Ooit van gemaakt. Volgens Klepper & Klepper.

Inmiddels heeft De Beste Drop Ooit drie smaken (volzoet, mildzout en honing) en vind je het overal in Nederland. En nu ook in Finland. En in Canada. Daar heet het niet De Beste Drop Ooit, maar The Best Licorice Ever. Woon je toevallig in Canada? Op dit kaartje kun je zien waar je The Best Licorice Ever kan vinden.

Dat doen ze toch maar mooi, die Klepper & Klepper: de wereld veroveren met De Beste Drop Ooit. Benieuwd wat het volgende land wordt dat voor de bijl gaat. Australië? Zweden? China?

Ook de wereld veroveren? Stuur even een mailtje naar Meijer of bel 06 385144339.

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page